Voor wie

Voor wie? 

Voor iedereen van 0 tot 100+

Ons lichaam is super krachtig en flexibel wanneer het in balans is, het kan zichzelf heel goed weer herstellen en genezen!

Omdat we allemaal af en toe wel eens hulp kunnen gebruiken om de balans weer terug te vinden is kinesiologie eigenlijk voor iedereen

Het mooie van kinesiologie is, dat er vaak al na een paar behandeling veel effect is. Je lichaam pakt het dan zelf weer op.

Corrianders is gespecialiseerd in:

Hulp bij kinderen en hun ouders die vastlopen thuis of op school, waardoor beide weer stevig in hun schoenen staan en er weer met plezier wordt geleerd!

Mijn motto is: Ontspannen ouders blije kinderen. Ontspannen kinderen blije ouders.

Leren door bewegen. Ons lichaam heeft beweging nodig om te leren. Door te bewegen leggen we een stevige basis, dit begint al heel vroeg in de ontwikkeling. Soms verloopt deze ontwikkeling niet helemaal soepel en worden er zelfs stappen overgeslagen. Denk bijvoorbeeld aan het kruipen, door te kruipen leren jouw linker- en rechterhersenhelft goed samen te werken. Wanneer deze kruipfase wordt overgeslagen kan dit gevolgen hebben voor de verdere ontwikkeling. Gelukkig is hier ook later nog veel aan te doen.

Ik werk met Brain Gym-oefeningen dit zijn energetische oefeningen voor kinderen met leerproblemen die een groot verschil kunnen maken. Zo kunnen er op meerdere momenten in de ontwikkeling dingen niet helemaal vlekkeloos verlopen, maar vaak gaat de trein op school gewoon door. Hierdoor kunnen gedrags- en leerproblemen ontstaan, je kind zit niet lekker in zijn vel.  Met behulp van spiertesten maar ook door goed te kijken en te luisteren naar jouw kind zoek ik uit wat er nodig is om de balans weer te herstellen en gaan we samen aan de slag.

Om te kunnen leren is het belangrijk dat je lekker in je vel zit