Huidig aanbod

De cirkel doorbreken.

Je wilt het zo graag relaxter doen maar steeds kom je in dezelfde cirkel terecht. Je was zo blij dat je na een zware periode je werk weer kon oppakken. Maar het voelt alsof alles nu zoveel zwaarder gaat dan voorheen, het kost allemaal zoveel meer energie. Het is ook net alsof je extra gevoelig bent voor alles wat er om je heen gebeurd. Elke ochtend neem je je voor de kop niet gek te laten maken. Maar vaak ben je voor de koffiepauze het overzicht al helemaal kwijt. Je ziet het lampje van je eigen batterij denkbeeldig knipperen. Vanavond even helemaal niets, sporten stellen we maar weer uit naar volgende week.

Voor de buitenwereld lijk je sterk, maar continu fluister er een stemmetje in je:

“Hoe lang hou ik dit nog vol?

Het kan echt anders!

De energiebalans wordt weer hersteld, zodat jij je weer fit en vitaal voelt.

Jij leeft vanuit rust en vertrouwen.

Ik help jou om stevig in je schoenen te staan. Zodat jij keuzes maakt vanuit je hart.

Ik leer je hoe jij jezelf kan beschermen. Zodat alles wat om je heen gebeurt minder invloed op je heeft.

Huidig aanbod:

De cirkel doorbreken.

Hierin onderzoek ik samen met jou waarom jij je niet fit en vitaal voelt. We kijken waarom je steeds in de oude patronen terugvalt. En wat er vervolgens nodig is om dit te doorbreken.

Ieder traject is op maat gemaakt. Voor een blijvende verandering is het wel heel belangrijk alle stappen goed te doorlopen. De thema’s zijn:

  • Alles begint met ontspanning.
  • Je lijf heeft je wat te vertellen.
  • Eindelijk je ballast loslaten.
  • Leef je droom en passie.
  • Alles wat je nodig hebt voor een blijvende verandering.

Hoe ga ik te werk:

Samen maken we een positief doel voor de sessie. Vervolgens mag je op de massagetafel komen liggen. Ik onderzoek waar in jouw lijf de spanning wordt vastgehouden en wat er nodig is om jouw doel te bereiken. Ik doe dit door bijvoorbeeld bepaalde punten aan te raken of je een korte beweging te laten maken Je hoeft het dus niet met je hoofd te bedenken jouw lijf geeft de informatie.

In 5 sessies kun je een mooi resultaat bereiken.

Je betaalt per keer €105 ,- per sessies (75-90 minuten)

Als je meer of minder sessies nodig hebt om de cirkel te doorbreken is dat geen probleem.

Contact

 
 
Losse behandeling.

Het is ook mogelijk om een losse behandeling te boeken.

Kosten €105 ,- per sessies (75-90 minuten)

Contact

 
 
Ontspanningsbalans: De kracht van geur.

Geur heeft direct invloed op je lijf, het kalmeert je of het prikkelt juist iets. Het kan ook herinneringen naar boven brengen. Soms heel prettig maar soms ook iets wat je eigenlijk een beetje verstopt had. Met kinesiologie en essentiële oliën breng ik dit samen met jou op een hele zachte manier in balans. Waardoor en ruimte en rust ontstaat.

Ik test voor jou uit welke essentiële olie je op dit moment nodig hebt. Deze geur wordt tijdens de kinesiologie balans gebruikt. Ook krijgt je een geursample mee naar huis. Zodat de balans daar door kan werken.

Bij deze balans ligt het accent op ervaren en ontspannen.

“Even helemaal uit je hoofd in je lijf “

Kosten: €105 ,-  (75-90 minuten)

Vergoeding:

Corrianders is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG

Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, is er een grote kans dat je een deel van het bedrag vergoed krijgt.  Bekijk de voorwaarden van jouw verzekering. 

Contact

Meer over Kinesiolog

Reviews

“Ik ben bij Corry geweest voor een balans. Ik voelde me daarna ook echt gebalanceerd. Lichter, heel ontspannen en het gevoel dat er een ballast van me afgevallen was, waarvan ik niet eens wist dat die er was. Het gaf me meer energie en ik voelde me heel geaard en fijn in mijn lijf daarna”

“Tijdens de balans voelde ik stress en spanning uit mijn lijf loskomen en verdwijnen. En Corry begeleide dit hele proces heel rustig en vertrouwd. Heel fijn!”

Ik heb mooie inzichten gekregen tijdens de balans, waar ik weer mee verder kan in mijn proces. Bijzonder om te ervaren dat ik me zo anders voelde; meer helderheid waardoor ik meer mogelijkheden kon zien”

 

    Contact

    Laat een bericht achter en ik neem z.s.m. contact met je op