Over Corry

Ik was begin dertig, mijn eerste zoon werd veel te vroeg en ziek geboren. Ik had veel spanningen en zorgen. Mijn relatie stond onder druk en op mijn werk als verpleegkundige liep ik op mijn tandvlees. Ik voelde me moe en mopperig en genieten van de dingen lukte me echt niet meer.

Voor de buitenwereld was ik super sterk en stoer, maar een klein stemmetje in mij vroeg steeds, waar is MIJN veilige plek? en wie zorgt er voor mij?

In de buurt werd een workshop gegeven: Breng jezelf in balans met kinesiologie. ‘Rust in hoofd en lijf.’ Dit klonk mij als muziek in de oren.

Hier is dan ook het vuurtje gaan branden en werd ik bevlogen door het vak kinesiologie. Ik hoefde het allemaal niet te bedenken (mijn hoofd was al zo vol en moe).  Mijn lichaam gaf zelf aan wat er nodig was.

Uiteindelijk heb ik de HBO opleiding tot Integraal kinesioloog afgerond. Maar eerst ik moest natuurlijk ook met mezelf aan te slag.

Met kinesiologie leerde ik weer te voelen en echt te luisteren naar mijn lijf. Zodat ik de keuzes vanuit mijn hart kan maken, ik durf nu echt te vertrouwen op mijn gevoel. Er stroomt Fries bloed door mijn aderen, dus het praten over mijn gevoelens was eerst best nog een uitdaging. Maar juist hierdoor kon ik mijn verdriet en zorgen echt de aandacht geven die er nog nodig was. Hierna kon ik pas de ballast, zoals schuldgevoelens en boosheid loslaten. Maar misschien nog het moeilijkste van alles, ik leerde om hulp te vragen.

Mijn Missie

Ik wil jouw veilige plek zijn. Ik help je om te luisteren wat jouw lijf je te vertellen heeft. Ik help je los te laten wat niet meer nodig is. Zodat jouw energie weer gaat stromen en ook jij keuzes vanuit je hart kan gaan maken.

Weetjes over mij

  • Ik werk graag met essentiële olie, Bach bloesem en inzichtkaarten.
  • Ik ben het type ‘niet lullen maar poetsen’ ik hou van doorpakken, groeien en ontwikkelen.
  • Humor is voor mij belangrijk, soms moet je het leven iets minder serieus nemen.
  • Ik trek een paar keer per week mijn hardloopschoenen aan en ren het liefst in de natuur en plons ook in de winter in de IJssel.
  • Ik doe een moedige poging tot yoga maar zit soms hopeloos in de knoop.
  • Ik ben erg creatief in het vinden van oplossingen maar soms een beetje chaotisch voor mijn omgeving.
  • Ik hou niet zo van grote groepen maar ben wel weer fan van festivals.

Klinkt dit alsof er wel eens een klik zou kunnen zijn tussen ons?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Opleidingen:
  • Welkin intergraal kinesioloog, 3 jarige HBO opleiding
  • Verpleegkundig Isala, gespecialiseerd als dialyse verpleegkundige
  • Coaching en counseling NCA
Beroepsvereniging

Corrianders is aangesloten bij de VBAG