Categorieën
Blog

In de Spotlights

In de Spotlights !!

Daar zat ik dan. Midden op de filmset voor een campagne voor de Rabobank. Mijn lief, die helemaal in zijn element is op podia en voor camera’s, had mij in zijn enthousiasme meegesleept.
Zelf wil ik met mijn passie voor kinesiologie uit de schaduw komen en zichtbaar zijn. Dus leek dit mij een goede kans om hiermee te oefenen. Maar oh wat was dit uit mijn comfortzone. Make-up op de neus, allemaal lampen en camera’s op ons gericht en daar gingen we.
De instructie was: Je hoeft geen rol te spelen wees gewóón jezelf en probeer het gesprek rond een bepaald onderwerp te krijgen. Kind kan de was doen.
We zaten met 3 personen op de set. Mijn lief, als een vis in het water, stak van wal en de eerste 5 minuten zat ik er mooi knikkend bij. Ondertussen begon er in mij een stemmetje steeds harder te roepen.
Kom op Corry laat je horen, pak nu je kans.
Vol goede moed maar super nerveus meng ik mij in het gesprek.
‘Stop, stop!’ roept de geluidsman. Ik hoor je hartslag.
Door de zenuwen was die natuurlijk behoorlijk omhoog gevlogen en bonkte dwars door de microfoon heen. Oeps.
Na de zender wat verplaatst te hebben ging het goed. Ik kon er gelukkig de humor wel van inzien en het ijs op de set was gebroken. Ik kreeg er zelfs lol in en het gaf me zelfvertrouwen. Dus de eerste stap is gezet!
Hollywood, here I come!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *