Training zo sterk als een boom ~ @Corrianders.nl

Training: Zo sterk als een boom

De training is een combinatie van individuele begeleiding en groepstraining.

Hoe is de training ontstaan:

In mijn praktijk heb ik ervaren dat kinderen zich vaak na de balans vol zelfvertrouwen en ontspannen voelen maar dat het soms moeilijk is om dit in wat lastigere situaties zoals op school vast te houden. Vaak is er een bepaalde overlevingsstrategie aangeleerd waar je toch snel weer op terug valt. Dit is op zich niet erg maar remt je heel erg af en kost energie. Om het geleerde meer te verankerd zodat het veel makkelijker is om het ook in lastigere situaties te gebruiken gaan we dit in een veilige omgeving met elkaar oefenen.

Voor de deelnemers:

Eerst zijn er twee  afspraken speciaal voor jou hier gaan we samen onderzoeken waar jij het meeste last van hebt. Dan kijk ik hoe we dit met kinesiologie weer in balans kunnen brengen. Kinesiologie is een verzamelnaam voor een aantal verschillende technieken die allemaal met spiertesten werken. Ik leer je voelen wat je lichaam jou vertelt. Door op je arm te duwen praten we direct met je lijf. Daarna gaan we samen aan het werk. Dat doen we door bijvoorbeeld oefeningen te doen of masseer ik druk punten waardoor de energie weer gaat stromen. Het kan ook zijn, dat je bepaalde druppeltjes* nodig hebt.

Daarna gaan we 4 keer in een een kleine groep (1,5 uur) oefeningen en spelletjes doen, ik gebruik hierbij o.a. oefeningen vanuit de braingym. Ik stem de les af op de groep en neem alle persoonlijke leerdoelen mee.

Tijdens deze periode is er een gesprek/consult met de ouders of verzorgers om te kijken hoe ze kunnen helpen.

Kosten:

3 keer consult: 3 x € 65

4 keer groepstraining: 4 x € 50

Consult ouders/verzorgers: € 65

 

Laden...
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

dec 31 2021
Categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *